Event & bruiloft experiences

Goed dat je ons hebt gevonden! Waarom? 

Jullie staan bij ons voor, tijdens en na de bruiloft of het event volledig centraal in onze vrolijke en elegante champagne beleving. Je voelt onze enthousiasme en ervaring, waardoor jij ontzorgd wordt. De factuur met eerlijke prijzen ontvang je pas achteraf, wel zo prettig. En het allermooiste? In de kern zijn wij experts van kleine champagne huizen, dus jullie drinken écht lekkere en eerlijke champagne! 

Dus ontspan, straal, geniet en proost met elkaar.

Drink The Moment champagnetoren

Optie 1: Échte champagnetoren

“Je hebt écht een beetje magie toegevoegd!” Wil je een uniek proostmoment dat iedereen zal onthouden? Een échte, met de hand opgebouwde champagnetoren maakt je event en bruiloft onvergetelijk. Het is pure magie wanneer de champagne van boven naar beneden begint te glijden en de glazen begint te vullen… En de eregast(en) mag zelfs sabreren en zelf die fles in de toren gieten! En dat onder begeleiding van een elegante en zeer bekwame champagne expert.

Vanaf 339,- excl. BTW

De vanaf prijs is excl. champagne (1 fles per 6 glazen)

Antwoord op veel gestelde vragen:

Hoeveel glazen mogelijk? 35 (5 lagen) tot 560 glazen (14 lagen) per toren
Eigen bubbels toegestaan? Natuurlijk! Toeslag per fles van toepassing.
Ook iets alcoholvrijs  of voor de kinderen? Ja, een alcoholvrije/kinderchampagne toren!

Optie 2: Eigen champagne etiket

Waarom iemand anders zijn champagne schenken als het ook je eigen champagne kan zijn?  Een gepersonaliseerd champagne etiket is perfect als eindgeschenk of als pronkstuk op de bar. Je verbindt hiermee je kwaliteit met beleving. Je laat niet alleen zíén waar jij voor staat, maar je prikkelt ook alle ándere zintuigen: proeven, voelen, ruiken en horen. Het is onze passie en expertise om jouw eigen champagne etiket volledig aan te laten sluiten bij je imago. Uit ervaring weten wij dat dit alle verwachtingen overtreft.

Vanaf 28,90 excl. BTW per fles (incl. eigen etiket)

 

Minimale afname: 42 flessen

Champagnefles met geblurd geel etiket om te personaliseren bij Drink The Moment

Super originele cadeaus met luxe labels met video boodschap als je de QR code scant. Heel erg leuk!

– Ecom Agency

Wat een plezier om samen te werken met Drink The Moment! Jennifer was heel meedenkend en gaf goede adviezen. Wij hebben gekozen voor een roze champagnetoren op onze bruiloft en wat waren wij daar blij mee. Het paste niet alleen heel mooi bij onze sfeer en aankleding, maar was ook heerlijk van smaak en zeker bij een mooie zomeravond. Niet twijfelen, maar doen want het was het meer dan waard.

– Lisa Brouwer (bruid)

Een aantal van onze zakelijke klanten