Your cart

Ons verhaal

Waar wij voor staan

Laten we beginnen met dat we staan voor écht lekkere en hoogwaardige champagnes die wij zelf importeren van nog onontdekte champagne makers. Daarnaast geloven wij dat het leven leuker is als je meer momenten viert. Want weet je dat dankbaarheid een vorm van geluk is? Er is áltijd iets om dankbaar voor te zijn en áltijd een reden om blij voor elkaar te zijn. We komen al vele jaren in de Champagnestreek en ervaren daar steeds weer hoe het bourgondische leven dat versterkt en dat mensen beginnen te stralen bij het zien van een glas champagne. We kunnen er geen genoeg van krijgen en heten je daarom welkom in de échte wereld van champagne!

Nieuws:
In de zomer van 2021 besloot oprichter Jennifer, ondernemer in hart en nieren, haar baan in loondienst op te zeggen en fulltime met Drink The Moment aan de slag te gaan. Zij runt het bedrijf nu alleen en Jelle geniet nog elke dag van de champagne in hun koelkast.

Hoe het allemaal begon

We hebben onszelf altijd al gedefinieerd als mensen die het leven vieren en dankbaar zijn voor de successen die we behalen. Op die manier is ook onze passie voor champagne en de Champagnestreek ontstaan. Het begon allemaal toen wij (Jelle en Jennifer, oprichters van Drink The Moment) in 2017 samen naar de Champagnestreek gingen om het begin van onze liefdesrelatie te vieren. We raakten niet alleen betoverd door elkaar, maar ook door de manier van leven daar: plezier, bourgondisch, vriendschap en elegantie. Binnen enkele dagen raakten we bevriend met kleinschalige champagne maker Philippe Brugnon. De jaren die daarop volgden, lag er altijd een fles van zijn champagne in onze koelkast en zagen we Philippe Brugnon meerdere keren per jaar. Soms kwam hij naar Nederland, soms kwamen wij naar Champagne. In 2020 sprak Philippe, onder het genot van een glas champagne in zijn zonnige tuin, zijn zorgen uit over de toekomst van champagne onder de jongere generatie. Als onderdeel van die ‘jongere generatie’ en vanuit pure liefde voor champagne creëerden we niet veel later ons bedrijf: Drink The Moment. Het nieuws verspreidde zich en vrienden, collega’s, buren (en diens vrienden, collega’s en buren) wisten ons al snel te vinden. Een jaar later is Drink The moment een gevestigde naam met een eigen community. We zijn er dankbaar voor dat we elke dag meer mensen kunnen inspireren om meer momenten en successen te vieren!

×

WhatsApp voor persoonlijk advies

× WhatsApp met ons