Champagne op jullie bruiloft

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Daar hoort authentieke champagne (momenten) bij die écht bij jullie past. Hieronder vind je inspiratie/opties voor jullie onvergetelijke bruiloft.

Inspiratie voor jullie bruiloft?

Optie 1: Échte champagnetoren

Wil je een uniek proostmoment dat iedereen zal onthouden? Een échte, met de hand opgebouwde champagnetoren maakt je event en bruiloft onvergetelijk. Het is pure magie wanneer de champagne van boven naar beneden begint te glijden en de glazen begint te vullen… En we (of jij!) sabreren er ook nog bij!

Vanaf 339,- excl. BTW en excl. champagne

1 fles per 4,5 glazen
Maximaal 383 glazen per toren (10-12 lagen)
Optie: meerdere torens bouwen of extra glazen los serveren
Optie: additionele alcoholvrije (kinder)toren (aanrader op bruiloften!)

Optie 2: Eigen champagne etiket

Geef of schenk jij jouw eigen champagne aan je gasten? Een gepersonaliseerd champagne etiket is perfect als eindgeschenk of als pronkstuk op de bar. Je verbindt hiermee je kwaliteit met beleving. Je laat niet alleen zíén waar jij voor staat, maar je prikkelt ook alle ándere zintuigen: proeven, voelen, ruiken en horen. Het is onze passie en expertise om jouw eigen champagne etiket volledig aan te laten sluiten bij je imago. Uit ervaring weten wij dat dit alle verwachtingen overtreft.

Vanaf 28,- excl. BTW per fles (incl. eigen etiket)

 

Minimale afname: 42 flessen

Champagnefles met geblurd geel etiket om te personaliseren bij Drink The Moment

Optie 4: Proeverij op (de feest)locatie

Zoek je een mooie invulling voor jouw event of bruiloft? Wij laten je verliefd(er) worden op champagne. Mogen we jullie gedurende 2 uur meenemen in de bruisende wereld van champagne? Geniet van de sensatie van 5 volle glazen van verschillende champagnes en ontdek wat je écht lekker vindt.

Vanaf 53,- excl. BTW per persoon (1-10 personen)

Mogelijk om aan te vullen met bijpassende hapjes
Grotere groepen speciale prijs op aanvraag

Optie 5: Workshop sabreren met proeverij

Zin in actie? En indruk te maken op elk feest waar je vanaf nu komt?  Getraind door de Orde van Sabreurs leren wij je exact hoe je de kurk laat knallen met een officieel sabel (zwaard). Jullie sabreren ieder een eigen fles champagne (verschillende soorten) die jullie zelf mogen opdrinken. Voor de rest van je leven zal jij een fles champagne op de meest spectaculaire manier open kunnen maken.

Vanaf 56,- excl. BTW per persoon (1-10 personen)

Mogelijk om aan te vullen met bijpassende hapjes
Grotere groepen speciale prijs op aanvraag

Optie 6: Intieme proeverij thuis vóór de bruiloft

Thuis jullie bruiloft-champagne voorproeven en kiezen? Romantisch! Dit is ook bijzonder om samen met jullie getuigen te doen. We komen persoonlijk naar je toe en samen matchen we de juiste champagne bij jullie bruidstaart, proostmomenten, gerechten en het feest.

Vanaf 199,- excl. BTW tot 6 personen

Optie 7: Gepersonaliseerde champagne (eind)geschenken

Je genodigden persoonlijk én in stijl bedanken dat zij erbij waren? Of ze op unieke wijze uitnodigen voor je event of bruiloft? Daar is champagne uitermate geschikt voor, want  je benadrukt en bevestigt hoe je hen ziet en waardeert. En wij denken met je mee! Laat ons bijvoorbeeld jouw persoonlijke boodschap op een handgeschreven kaartje schrijven of kies voor een videoboodschap aan de fles.

Optie 8: levering van losse flessen champagne

Onze champagne bestellen voor jouw event of bruiloft? Goed idee! We werken namelijk enkel met kleinschalige champagnemakers die we al jaren persoonlijk kennen. Zij zijn, net als wij, échte fijnproevers en voegen geen onnodige sulfieten toe. Wekelijks horen wij van onze klanten dat zij (en hun gasten) onze champagnes wél lekker vinden, terwijl ze die voorheen liever lieten staan. En daar zijn we trots op!

Vanaf 24,38 excl. BTW per fles
Staffelkorting vanaf 18 flessen

Onze favorieten om te schenken voor groepen:

Wat een uniek concept. Hier moeten alle event managers van weten!

– Event Manager van ASML

Drink The Moment is precíés de magie die de trouwbranche nodig heeft!

– High-end Trouwfotograaf